Jesienna edycja RestaurantWeek

01.10.2024
Jesienna edycja RestaurantWeek

Najsmaczniejszy festiwal kulinarny powraca!

 

W dniach 8.10-17.11 znowu będziemy mogli spotkać się przy stole kosztując wyśmienitych dań na RestaurantWeek! Co przygotowaliśmy tym razem? Skomponowaliśmy 2 propozycje menu - mięsne i wege, które składa się z popisowych dań!

 

Menu 1

  • Zupa krem z gruszki i pietruszki podawana z maślaną brioche z serem gorgonzola z prażonymi migdałami
  • Grillowana dorada z kremowym risotto z cukinią i szpinakiem z dodatkiem aromatycznego dipu z pieczonej papryki
  • Chrupiące płatki ciasta z kremem mascarpone uzupełnione słodko-kwaśną konfitura z kumkwatów

Menu 2

  • Pierożki z farszem z wieprzowiny podawane w orientalnym bulionie z wołowiny i drobiu ze szczypiorkiem
  • Soczysty stek ze schabu wieprzowego podawany z młodymi warzywami, chrupiącymi talarkami ziemniaczanymi i dipem czosnkowym
  • Chrupiące płatki ciasta z kremem mascarpone uzupełnione słodko-kwaśną konfitura z kumkwatów

 

Będziecie z nami w tym roku?

Rezerwacji stolika możesz dokonać TUTAJ!

 

Zapraszamy!