Najsmaczniejszy festiwal kulinarny powraca!
W dniach 8.10-17.11 znowu będziemy mogli spotkać się przy stole kosztując wyśmienitych dań na RestaurantWeek! Co przygotowaliśmy tym razem? Skomponowaliśmy 2 propozycje menu - mięsne i wege, które składa się z popisowych dań!
Menu 1
- Zupa krem z gruszki i pietruszki podawana z maślaną brioche z serem gorgonzola z prażonymi migdałami
- Grillowana dorada z kremowym risotto z cukinią i szpinakiem z dodatkiem aromatycznego dipu z pieczonej papryki
- Chrupiące płatki ciasta z kremem mascarpone uzupełnione słodko-kwaśną konfitura z kumkwatów
Menu 2
- Pierożki z farszem z wieprzowiny podawane w orientalnym bulionie z wołowiny i drobiu ze szczypiorkiem
- Soczysty stek ze schabu wieprzowego podawany z młodymi warzywami, chrupiącymi talarkami ziemniaczanymi i dipem czosnkowym
- Chrupiące płatki ciasta z kremem mascarpone uzupełnione słodko-kwaśną konfitura z kumkwatów
Będziecie z nami w tym roku?
Rezerwacji stolika możesz dokonać TUTAJ!
Zapraszamy!